A tartalomgyárunk vagyis a storytelling – röviden

Home  |  Blog   |  Egyéb   |  A tartalomgyárunk vagyis a storytelling – röviden

A tartalomgyárunk vagyis a storytelling – röviden

Mi is a Tartalomgyártás?

A tartalom maga egy médium. Álló vagy mozgó kép, grafika, szöveg, illetve ezek együttese, amely hol szórakoztat, hol oktat, de mindig az eladást ösztönzi. Legfőbb célja, hogy kreatívan képviselje a márkát, történeteket közvetítsen és párbeszédeket generáljon. Adjon el, és közben építse a márka imázsát.

Tartalom nélkül nincs marketing!
Content icons 01

 

Miért fontos a tartalomgyártás?

A mai digitális világban rengeteg a megjelenési lehetőség. A megjelenéshez azonban tartalom is kell, mert ha nincs, az olyan mintha nem is lennénk jelen a célcsoport előtt.
Content icons 02

 

Milyen tartalmakat gyártunk?

A márkát olyan egyedi tartalommal látjuk el, amely kitűnik a tömegből, legyen szó közösségi média posztokról, képekről, videókról, grafikákról, egyszerű szöveges tartalmakról, vagy akár ezek kombinációjáról.

Content icons 04

 

Közösségi média tartalmak

A Facebookhoz és az Instagramhoz mindenki ért, azonban nem elég jelen lenni rögtönzött tartalommal. Nekünk a stratégiához illeszkedő, napi tartalom előállítása a specialitásunk, legyen szó képes posztról, animált gif-ről, vagy rövid, receptes videóról.

Content references - fb3

 

Cikkek, PR cikkek, Blogok

A szórakoztatás mellett fontos a szakértelem is, hogy a márkád valóban hiteles legyen. A jól megírt szöveges tartalmak amellett, hogy hosszabb időre lekötik az embereket, valódi tudásról tesznek tanúbizonyságot, így megbízhatóságot és hitelességet kölcsönöznek a márkának.

Content references - Articles 

Fotózás

Ha már unod a stock fotókat és a rajongók szemében is egyedi képekkel szeretnél kitűnni, akkor üdvözlünk a professzionális fotózás világában! Ételfotó, eneteriőr, arcok, épületek, termékpaletta, légifelvételek, részletek, hangulatfotók… Legyen szó bármelyikről, mi mindig tudjuk, hogy hova kerüljön a fókusz.

Content references - foto 

Videók

Készítünk szakértő videókat, tippeket, websorozatot, imázs filmeket vagy akár rövid szórakoztató közösségi tartalmakat, mind 4K kamerával, drónnal és rengeteg lelkesedéssel.

 

Microsite-ok

A microsite a weboldallal ellentétben egy dologra fókuszál. Miközben szórakoztat, tanít, és megosztásokat generál, a márkádra irányítja a figyelmet. Specifikus információkat kínálhatsz a látogatóknak, akiket aktivizálhatsz is ezen a platformon.

 

Hírlevél

A sok változó platform közt, az email még mindig stabil pontnak számít. Közvetlenül megszólíthatjuk a vevőinket, ajánlatokkal, akciókkal, hírekkel, és edukatív cikkekkel növelhetjük a forgalmat, bevételi szinten és látogatószámban egyaránt.

 

Weboldalak

A WordPress alapú weboldalak testre szabásától, az írott és a vizuális tartalom előállításáig, egyszerű, átlátható és mobilbarát megjelenések készítését is vállaljuk, amelyek az internet folyamatosan változó világában mindig stabil kirakatot képeznek.
Content references - web

 

Infografika

Az infografikák frappáns megoldást kínálnak számok, adatok bemutatására.  A jól összeállított, figyelemfelhívó infografika mindig meggyőző, tudományos hatású és sokkal több időtöltést eredményez más tartalmakkal szemben.

Content references - infografika

 

Magazinok

Csapatunk az offline térben is rendelkezik több mint 20 éves magazin előállítási tapasztalattal, így a szöveges tartalmak gyártásától, a fotózásokon át, a kiadványszerkesztésig minden munkafolyamatot rutinosan és magas színvonalon látunk el.

Content references - magazinok

PREV

A tartalomgyárunk vagyis a storytelling

NEXT

3 új dizájnnal jött ki a Watt limitált kiadása