Radex Media Group

Olyan kreatív boutique-ügynökség vagyunk, amely alkalmazkodva a gyorsan változó világhoz, nem egy területre specializálódott. Partnereink igényeire válaszolva testreszabott kommunikációs megoldásokat alkotunk . Ügyfeleinkkel folytatott párbeszédeinket, az ö célcsoportjukkal folytatjuk képek, szóképek, posztok, hirdetések, printek, plakátok vagy egyéb kreatív anyagok formájában. 20+ éves tapasztalattal a hátunk mögött, otthonosan mozgunk a hagyományos és a közösségi médiában egyaránt.

Branding & advertising

Ügyél igényinek megfelelően, olyan márkaépítési és értékesítési koncepciókat alkotunk, amelyek eszköztől és médiától függetlenül, úgy közvetítik a márka értékeit, hogy az a leghatékonyabb módon épül be a fogyasztó fejébe.

Social & Digital

Elsőként helyeztük a fókuszt a közösségi médiára így szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal hozzájárulunk a sikeres közösségi jelenléthez és a Social Performance maximalizálásához valamennyi közösségi platformon és weboldalon. Mi indítottuk el a SocialTimes és a SocialDaily portálokat.

Design & prepress

Látványos arcot adunk a márkájának. Legyen az új logó, egyszerű nyomtatvány, vagy teljes kampány, a professzionális grafikai tervezés és a nyomdai előkészítés a precíz szolgáltatás nélkülözhetetlen részei.

Strategy & Analytics

Kit érünk el, hány ember látja a posztjainkat, melyik tartalom hozza a legtöbb forgalmat, mit beszélnek rólunk, vagy éppen mit csinál a konkurencia? Adatokat elemezve, ezekre válaszolunk, és segítünk a helyes online és social stratégia kialakításában.

Photo & Video

A kép többet ér ezer szónál. Professzionális minőségű fotókat és mozgóképeket készítünk, hogy a látogatókat szép látvány fogadja a weboldalon és a nyomtatványokban, vonzó fényben mutatkozzanak a termékek és a céget képviselő arcok.

Workshop & training

Facebook és Fotózás témakörben. A közösségi média követése a nap 24 órájában olyan tudás-bázist biztosít, amelyet szívesen megosztunk a partnereinkkel. A fotózás területén a National Geographic magazinnál szerzett tapasztalatokra építve tartunk testre szabott tréningeket, workshopokat.

Tartalomgyártás a specialitásunk! Posztok, cikkek, fotók, videók... minden ami összekapcsolja a márkád a rajongókkal. Ismerkedj meg a kontent gyártás részleteivel .

DREAM TEAM

Ahol a tapasztalat és a fiatalos lendület kreativitással párosul, ott biztosan jó dolgok születnek. Közös bennünk az alkotókészség, a trendkövetés és a 7/24/365 online jelenlét. Mi vagyunk a SocialDaily Agency újraformázott alakzata.

Ehhez is értünk

Lentebb részletesen felsoroljuk a szolgáltatásainkat, de elöljáróban íme néhány esszenciális dolog, amely nélkül egy ügynökség sem boldogulhat.

Tenderezés

Bullshitelés

Kávézás

Excellezés

Ehhez értünk igazán

A legfontosabb tapasztalat amit szereztünk a 20+ év alatt, az a párbeszéd fontosságának felismerése. Így tudjuk testre szabni a szolgáltatásainkat, hogy megfeleljünk az ügyfeleink szerteágazó igényeinek.

Branding & advertising

ATL, BTL kampányok, rendezvények kommunikációja, direkt marketing és közösségi média kampányok...

Social & digital

Oldalak kezelése, tartalomgyártás, aktivitások generálása, hirdetések, állandó jelleggel vagy kampányszerűen. Elemzés, stratégiai tanácsadás, design. Facebooktól instagramig.

Design & prepress

Logó, céges arculat, poszt-grafikák, weboldalak, bannerek, közösségi média megjelenés, magazinok, sajtóhirdetések, plakátok, sales folderek, nyomdai előkészítés, képretusálás, fotómontázs...

Strategy & Analytics

Online stratégia kialakítása, Facebook oldal audit, trendek, posztok teljesítménye, best practice minták, konverzió mérés, konkurencia figyelés, webanalitika, posztstratégia, közösségi jelenlét monitoring...

Photo & video

Termékfotó, portré, team-fotó, épületfotó, divat, ételfotó, étterem belső, telephely dokumentáció, riportok, események, hangulatfotók, tájképek, showreel, slideshow, image film, timelapse, rövidfilm, reklámfilmek, oktató videók.

Workshop & Training

Személyes oktatás, kiscsoportos workshopok, előadások, interjúk a közösségi média és fotózás témakörökben. Facebook, Edge Rank működése, hatékony forgalomterelés, tartalom előállítási tippek, hirdetési rendszer, esettanulmányok...

Munkáink

A mi üzletünk úgy kezdödik, hogy megértjük a tiedet. Munkáink során azt tesszük, amihez a legjobban értünk, így közösen hozunk létre olyan dolgokat, amelyekböl mindannyian profitálunk.

Ismerkedj meg gyógyszeripari kommunikációnkkal:

Kattints most!


Kávé kapszula naponta

Közösségi kampány

Csodálatos rajongó

ARCHIVÁLT DVD

MONDTÁK rólunk

...és a közös projektjeinkröl

Ismerkedj meg logóinkkal:

REFERENCIÁK

Ügyfelek, akikkel együtt dolgozunk, gondolkozunk, alkotunk...
01 Milford
02 PreVital
03 Jofogas
05 Lexus
06 Toyota
07 Libri
08 Bortarsasag
03 Twist
09 Adamo
10 Hasznaltauto
11 Sanoma
12 Jankovich

Ha szeretnél még többet tudni arról, hogy mit csinálunk a közösségi médiában, mindenképpen látogass el Facebook oldalunkra!

Feedback Form

Vezetéknév Keresztnév(required)

Email cím (required)

Tárgy

Üzenet