Weboldal referenciáink

Legyen szó egy egyszerű cégbemutató oldalról, egy blogszerűen működő portálról, vagy éppen egy webshopról mi határidőre, bonyodalmak nélkül elkészítjük, akár azonnali kezdéssel. Igények szerint teljesen új arculatot hozunk létre, de meglévő grafikai elemek felhasználásával is felépítjük az oldalt. Sőt, tartalommal is megtöltjük!

Általában wordpress, vagy shoprenter alapú weboldalakkal dolgozunk.

 

Miért jó a WordPress alapú weboldal?
A WordPress alapra épített weblap az egyedi programozásúnál jóval gyorsabban és alacsonyabb költséggel elkészíthető, a külalak mégis személyre szabható, a vállalkozás igényeinek megfelelően alakítható és reszponzív. A wordpress alapra épített oldal könnyen kezelhető, így annak felépítése és átadása után is bármikor könnyedén frissíthető, módosítható. A folyamatos karbantartást, frissítést igény esetén mi is vállaljuk, de akár az ügyfél is elvégezheti, az átadáskor tőlünk kapott rövid leírás használatával.

 

Miért jó a Shoprenter alapú oldal?
Amennyiben nem csupán egy cégbemutató oldalra van szükség, hanem egy webshopra, akkor a shoprenter motorját szoktuk javasolni ügyfeleinknek.
A shoprenter webáruház könnyen kezelhető, módosítható, a rendelések követhetőek, a fejlesztések rendszeresek és a támogatás is jól működő. Shoprenterben felépített oldal szintén jóval gyorsabban és költséghatékonyabban készül el, mint egy egyedi programozású oldal; a webáruházrendszer hosszú távú, folyamatos bérléséhez pedig különböző havidíjas csomagokból lehet választani az igényeknek megfelelően.

Mi azt vállaljuk tehát, hogy felépítjük és beüzemeljük az Ön webáruházat a shoprenter rendszerében, ezután pedig átadjuk az oldalt, melyet Ön is könnyedén fog tudni használni a rendelései teljesítéséhez.

 

 

 

 

Illustration by: robertmarlok